18
April
2022
blog

Vi var i denne weekend på Brno banen i Tjekkiet for at køre sæsonens første løb i German Moto Masters i Superbike klassen.

2 uger inden var vi på Cartagena banen i Spanien for at teste den nye Yamaha R1. Testen sluttede desværre på 2. dagen da jeg tog mig et voldsomt styrt.
Den nye Yamaha R1 fik rigtig store skader, og kroppen var også godt forslået. Det så derfor ikke godt ud mht. til at blive klar til sæsonens første løb.

Med hjælp fra venner og sponsorer fik vi stor økonomisk opbakning, og nåede derfor at blive klar til sæsonens første løb, dagen inden vi skulle til Brno. Vi nåede desværre ikke at få raceren malet og få alle sponsorlogoer på, men det kommer til næste gang.

Vi havde store problemer med affjedringen hele weekenden. Vi kvallede ind som nr. 10 til første løb, hvor vi kom i mål på en 7. plads og med 6. hurtigste omgangstid, hvilket blev startplaceringen til andet løb. Det blev til en sikker 6. plads i andet løb.

Vi har efterfølgende fundet ud af at der var noget galt med affjedringen, som nu er igang med at blive serviceret og klargjort til næste løb på Most i Tjekkiet den 20.-22. maj. - Vi håber at vi denne gang kan være med i top 5.