Hjem » NYHEDER »

Ny professionel dansk serie med DM status ser dagens lys i 2018.

28
February
2018
blog

Ny professionel dansk serie med DM status ser dagens lys i 2018.

Pressemeddelelse

Den nye eliteklasse i dansk road racing, Danish Motorcycle Cup, DMC, arrangeres som en DM-løbsserie under Dansk motor union, DMU, med sportslig afvikling af Aarhus Motor Klub, AMK.
”Vi er glade for at kunne offentliggøre samarbejdet mellem partnerne, i det der bliver den største elite satsning i dansk road racings nyere historie”, udtaler forretningsansvarlig for DMC, Gorm Reedtz.

DMC bliver en såkaldt ”free-for-all” klasse, hvor der tillades kørsel på alle firtaktsmaskiner på over 600 ccm., og med fri tuning. Planen er at generere en meget publikumsspektakulær og top professionelt udseende løbsserie, hvorfra der live-streames fra motorcycklerne og gøres ekstra meget ud af det visuelle.

Klassens sportslige arrangør, AMK, er tilsvarende glade for løbsserien.
”Vi får en helt ny klasse, der tilbyder elitekørsel og høj profilering til de kørere der har savnet dette niveau i dansk road racing”, udtaler Claus Andersen, formand for road racing udvalget i AMK.

DMU’s repræsentant Jesper Holm er også meget godt tilfreds.
”Med DMC klassen får road racing i Danmark et kærkomment løft og en eksponering som sporten til fulde har fortjent. Tilmed sikrer vi at de elitekørere, der i de senere år har søgt mod udlandet, får en fuld professionel løbsserie på dansk grund og med en DM titel som mulighed”, udtaler Jesper Holm.

Parterne offentliggør sideløbende med denne meddelelse nyheder på deres respektive hjemmesider, hvor man kan finde information om løbskoncept, tilmelding mm.

DMC: www.danishsuperbike.dk
AMK: www.amk-racing.dk
DMU: www.dmusport.dk/sport/road-racing/

Spørgsmål til nærværende kan rettes til:
DMC (sportsligt/kommercielt anliggende) Lotte Uhre: uhre2@hotmail.com
AMK (Løbsarrangør/ansvarlig motorklub) Claus Andersen: clausandersen@profibermail.dk
DMU (spørgsmål om licens, tilmelding til DM-serie mv.): jesperholm@holm.mail.dk

 

Taget fra https://danishsuperbike.dk/